неділя, 23 квітня 2017 р.

Катя розповіла Вінниці, як святкують Великдень у Монастирському

  На Вінницькій станції юних натуралістів у рамках обласного тижня народознавства «Любіть Україну вишневу свою» відбувся конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Особливості святкування Великодня на Поділлі».
  Серед тих, хто брав участь у ньому, була й наша Катерина Гуменюк, учениця 6 класу, бо перемогла на районному етапі цього конкурсу. Щоб написати своє дослідження, Катя  використала місцевий матеріал, розповіді літніх монастирчан, своєї бабусі й прабабусі.

Керівниками її роботи стали учителі Панадій Н.П. та Панадій Т.М., допомагали збирати матеріали для дослідження чимало інших учителів, адже, окрім власне роботи в паперовому варіанті, потрібно було ще підготувати відеопрезентацію, відеофрагменти зі спогадами старожилів та рецептами монастирських  пасок, а ще банери та виставку.
  І до Вінниці Катя поїхала теж зі справжньою командою: учитель культури Наталя Павлівна, Катині батьки Руслан Петрович і Наталя Володимирівна. При їх підтримці дівчинка виступила просто чудово, не тільки змістовно, але й артистично. За що учасники конкурсу нагородили її бурхливими оплесками.
  Високо оцінило роботу Каті й журі. У неї - друге призове місце! Молодець, Катрусю!


Немає коментарів:

Дописати коментар