четвер, 4 травня 2017 р.

Районний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») і ми на ній


  З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей українського народу, формування здорового способу життя та зміцнення духовного і фізичного здоров'я школярів, 28 квітня 2017 року на спортивному стадіоні Брацлавського НВК  було проведено районний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 

   У змаганнях взяли участь 9 команд з 10 навчальних закладів Немиріввського району. 
    На відкритті заходу були присутні Чега Валентина Анатоліївна, начальник відділу освіти, Вертипорох Світлана Вікторівна – методист КЗ РМК, організатор і головний суддя загань, методист КЗ РМК, Костенко Максим Миколайович – заступник головного судді, головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді і спорту, Бабчинська Раїса Михайлівна  – методист КЗ РМК, Ємець Наталя Василівна – головний спеціаліст відділу освіти, Куляс Ніна Олексіївна, директор НВК м. Брацлава.
     Після щирих  напутніх слів гостей та господарів і святкового проходу всіх учасників розпочалися змагання.
     До їх програми  було включено військово-спортивні та туристсько-спортивні види: впоряд (стройова підготовка); смуга перешкод; перетягування линви; змагання з надання першої долікарської допомоги; інтелектуальні змагання з історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України; представлення творчо-мистецького звіту рою (команди); таборування (оцінка побуту, чистоти, доцільності розміщення, дотримання санітарно-гігієнічних норм, стан спорядження, особистих речей, посуду тощо) та  добре діло  ( звіт про виконання роєм завдань відповідно ідейним принципам лицарства протягом навчального року).
    За результатами змагань І місце виборолила команда НВК м. Брацлава,  ІІ – команда НВК №2 м. Немирова, ІІІ – команда НВК №1 м. Брацлава.
    І ще кілька слів про особливості гри «Сокіл» («Джура») цього року. У ній взяв участь об’єднаний рій Зяньковецької та Новоселівської шкіл. Окремим самодостатнім роєм серед інших середніх навчальних закладів була представлена Монастирська дев’ятирічка. У монастирчан, до речі, високе 5 місце.  І найприємніше: усі без винятку команди отримали цінні подарунки за участь у змаганнях, а більшість команд – грамоти та призи за перемоги в окремих видах та в загальному заліку.
                         За матеріалами сайту відділу освіти
                         Немирівської райдержадміністрації
   


Немає коментарів:

Дописати коментар