субота, 22 квітня 2017 р.

Цікава екскурсія до обласного центру

 
  «Чи повернемося ми сюди ще?», «А ми приїдемо знову?» - такими питаннями  атакували учні нашої школи учителів, які їх супроводжували,  Наталію Павлівну Панадій, Світлану Анатоліївну Підрушняк та Любов Василівну Зелінську, покидаючи територію музею  Повітряних Сил Збройних Сил України.
І було це 12 квітня 2017 року якраз на День космонавтики.
    Найбільше усіх вразила  експозиція зенітно-ракетної техніки. І вчителі, і діти вперше на власні очі побачили зразки озброєння українського війська, дізналися про  історію його створення, про його особливості та призначення. Наприкінці екскурсіі всі разом сфотографувалися біля літака.
    Не хотілося залишати територію музею, але на тих, хто поїхав до Вінниці,  чекав наступний запланований пункт екскурсіі  – кондитерська Корпорація Roshen.  Там діти мали можливість побачити процес виготовлення солодощів – роботу новітнього обладнання та професійну працю майстрів-кондитерів. Після екскурсіі  – дегустація найсмачніших солодощів та цікаві подарунки від Roshen.
    Отже, підкріпившись солоденьким, екскурсанти попрямували до третього пункту подорожі цікавими місцями Вінниці, а саме – до «Льодового клубу». Просторе приміщення, першокласне освітлення, чудова  релаксуюча музика, якісне обслуговування   стало  запорукою незабутнього динамічного відпочинку. Приємно, весело, з користю для здоров’я і для настрою  провели учні нашої школи час в спортивно-розважальному комплексі.
   Ось такою насиченою була  поїздка до Вінниці, про яку у всіх залишилися лише гарні та приємні спогади.
                                                                За матеріалами блогу Н.П. Панадій

Немає коментарів:

Дописати коментар