вівторок, 6 грудня 2016 р.

Тиждень початкових класів

   
З 21 по 25 листопада в школі проходив тиждень початкових класів. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.   Протягом тижня відбулися відкриті уроки , цікаві виховні заходи та вікторини.

    Розпочався він організаційною лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та отримали завдання до нього.
   У понеділок  цікавим та захоплюючим став для учнів 4 класу урок – подорож з математики з використанням ігрових та інноваційних технологій на тему: «Усне додавання і віднімання круглих чисел. Розв’язування задач», в ході якого четвертокласники змагались у плаванні по Математичному океану.
   У вівторок День природознавства розпочався конкурсом малюнків « Я малюю осінь». Дитячі  малюнки сяяли осінньою
палітрою фарби.  Порадувала першокласників екскурсія « Осінь-чарівниця». Не могли учні залишитися осторонь , щоб не надати допомогу зимуючим птахам..Активну участь прийняли всі  в акції «Найкраща годівничка для птахів». Діти виготовили годівниці і повісили їх на шкільному подвір’ї.
   Середа. Учні і вчителі взяли участь у флеш-мобі «Одягни вишиванку».
Заходи в четвер проходили під гаслом « Ми за здоровий спосіб життя».
   У ході дня учні переглянули презентацію « Подорож у країну дорожних знаків» та  взяли участь у вікторині « Ми – юні пішоходи».
   У п’ятницю  ми поринули  у світ чарівної казки. Учні 2 класу показали виставу «Колосок»,
першокласники інсценізували пісеньку « Про зайчика», в ході вікторини « Сторінками улюблених казок» учні  із задоволенням впізнавали героїв казок, відгадували загадки.
    Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою життя шкільної родини.

Немає коментарів:

Дописати коментар